Veelgestelde vragen

KamagraKing viagra en kamagra / Veelgestelde vragen

Originele Kamagra

KamagraKing is officieel verkoper van Ajanta Pharma. Onze Kamagra komt rechtstreeks uit de fabriek zonder tussenhandelaren. Dit doen wij om er honderd procent zeker van te zijn dat wij u uitsluitend originele Kamagra aan te bieden.

Waarom is er geen bijsluiter?

De bijsluiter van de erectiemiddelen staan op de website vermeld, dit hebben wij gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat wij de bestellingen gratis kunnen verzenden.

Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt bij KamagraKing betalen via: Direct bankoverschrijving, IDEAL, Paypal, Softort banking, Bankcontacten Belfius

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?

Levering binnen Nederland duurt 1 werkdag. Wij streven er naar om alle erectiemiddelen binnen 24 uur te bezorgen, echter zijn wij afhankelijk van PostNL het kan wel eens gebeuren dat er een kleine vertraging is. Helaas hebben wij hier geen grip op. Mocht het langer duren dan 2 werkdagen, neem dan contact met ons op.

Ik woon in Belgie, hoe moet ik betalen?

Wanneer u in het buitenland woont, kunt u kiezen voor de betaal optie “MisterCash of Belfius banking”. Wanneer de bestelling is afgerond, krijgt u een bevestigings-email gestuurd met informatie over uw bestelling.

Hoe kom ik aan een kortingscode?

Bij KamagraKing kunt u profiteren van kortingen door middel van een kortingscode. Een kortingscode krijgt u wanneer u uw eerste bestelling heeft geplaatst of inschrijven op de nieuwsbrief. In de verzendbevestiging die u krijgt wanneer uw bestelling verzonden wordt staat de kortingscode omschreven. Voor nieuwe klanten kunt u direct gebruik maken van de kortingscode NIEUW. U krijgt dan direct 5% korting op uw gehele aankoop bedrag.

Wordt mijn bestelling discreet verzonden en staat er geen afzender op mijn pakket?

Alle bestelling worden verzonden in een blanco verstevigde bubbeltjes enveloppe of in een blanco doos. Er staat geen afzender op uw bestelling alleen uw eigen naam en adres gegevens.

Wat voor vermelding krijg ik te zien op mijn afschrift als ik betaal via Ideal

De betaling is wederom geheel discreet. Wanneer u kiest om bijvoorbeeld Kamagra te bestellen en af te rekenen met ideal. Staat er op uw afschrift geen “KamgraKing, kamagra” o.i.d. De enige vermelding die er op uw afschrift te zien is, is die van onze betaalprovider Mollie. U krijgt enkel “Mollie” te zien op uw afschrift.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben overdag, i.v.m werk enz?

Bestelling worden verstuurd met de reguliere post van PostNL. En zal dus door de postbode bij u in de brievenbus gedeponeerd worden. Past uw bestelling niet door de brievenbus zal dit per aangetekende pakket dienst verstuurd worden, mocht u niet thuis zijn krijgt u een briefje door de brievenbus dat u uw pakket bij het postkantoor afgehaald kan worden.

Betaal ik verzendkosten?

Alle bestellingen worden gratis verstuurd met de reguliere post van PostNL. Bestelling t/m €110,- passen meestal in een stevige bubbeltjes enveloppe. Mocht dat niet het geval zijn word deze verstuurd in een doosje. Deze zal dan aangetekend verstuurd worden. Bestellingen vanaf €110,- worden altijd aangetekend verzonden in doos of enveloppe.

Is het bestellen van erectiemiddelen online veilig?

Het bestellen van erectiemiddelen is veilig, snel en discreet. Plaats uw order vul uw gegevens in en het adres waar u uw bestelling naar toe gestuurd wil hebben. Dit kan het adres van uw werk zijn of die van uw vriend of vriendin.

Naar boven