Kamagraking bezorgen & afhalen

KamagraKing viagra en kamagra / Kamagraking bezorgen & afhalen

Bezorgafspraak/-datum

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze uit de beschikbare bezorgdagen. De meeste voorradige producten heeft u de volgende dag al in huis. Kijk hier voor de uitzonderingen. Ook als een deel van de bestelling niet direct leverbaar is, worden de voorradige producten al verzonden. Over producten waarvoor u niet direct een bezorgafspraak kunt maken, krijgt u vanzelf bericht.

U ontvangt van ons een orderbevestiging waarin wij de leverdatum van de producten melden. De voortgang van uw bestelling kunt u volgen via Mijn bestellingen op Mijn KamagraKing.nl. Door te klikken op de status kunt u zien of er inmiddels meer volginformatie over uw bestelling is.

Let op! Wanneer u voor het eerst iets bestelt bij Kamagraking.nl kan het iets langer duren voordat we uw bestelling bezorgen, omdat we eerst uw gegevens controleren. Bestellingen voor de Waddeneilanden bezorgen we – in verband met de bootovertocht – 1 à 2 dagen later dan de bezorgdag die u kiest in de kassa. Hier vind u meer informatie over de bezorgafwijkingen op de Waddeneilanden. De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping.

Zelf afhalen - DHL Servicepunt of Postkantoor

De meeste kleine producten kunt zelf afhalen bij een DHL Servicepoint of Postkantoor waar en wanneer het u uitkomt. U vindt DHL Servicepunten of Postkantoor op plaatsen waar u waarschijnlijk toch al regelmatig komt, zoals de videotheek, supermarkt en het tankstation bij u in de buurt.

Als het mogelijk is uw bestelling af te halen bij DHL of Postkantoor, dan komt deze keuze tijdens het bestellen vanzelf voorbij. De meeste artikelen kunt u de volgende dag al afhalen. U maakt zelf een keuze uit de beschikbare bezorgdagen.

Onderstaand vind u een indicatie van de bezorgdagen:

Bestelling geplaatst op Bezorgdag Afhalen bij DHL

  • Maandag (voor 22.00 uur) Dinsdag vanaf 14.30 uur
  • Dinsdag (voor 22.00 uur) Woensdag vanaf 14.30 uur
  • Woensdag (voor 22.00 uur) Donderdag vanaf 14.30 uur
  • Donderdag (voor 22.00 uur) Vrijdag vanaf 14.30 uur
  • Vrijdag (voor 22.00 uur) Zaterdag vanaf 11.00 uur
  • Zaterdag Maandag vanaf 14.30 uur
  • Zondag (voor 22.00 uur) Maandag vanaf 14.30 uur

Zodra de bestelling voor u klaarligt op het DHL Servicepunt of Postkantoor ontvang u een voicemailbericht, sms of e-mail. U kunt uw voorkeur zelf aangeven tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Let op! Neem voor het ophalen van uw bestelling bij een DHL Servicepunt of Postkantoor een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die op het pakket staat. Het pakje blijft 7 dagen op het servicepunt liggen. Als u het binnen die tijd niet opgehaald hebt, stuurt DHL of PostNL het terug naar KamagraKing.nl

Bezorgadres

Het adres dat bekend is bij uw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het bezorgadres.

Wilt u uw bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op uw werk of wilt u iemand een cadeau sturen), dan kunt u dit aangeven als u uw bestelling plaatst. Voorwaarde is wel dat u dan de bestelling vooraf betaalt met iDEAL.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen uw bestelling zelf op te halen bij een DHL Servicepoint of Postkantoor

Naar boven